Aurea, de wilde pony

Vorige Artikel 7 van 11 Volgende
€ 13,99 (inclusief 9% btw)

auteur Christine Linneweever, gebonden boek, 211 pagina`s, 9+

Een mooi deel uit de serie met Aurea, de wilde pony - De zoektocht van Pico - Maisa, de dappere arabier - De ontsnapping van Rafal - De Droom van Fabio. Allemaal geschreven door de Winterswijkse Christine Linneweever (1966). Haar allergrootste passie is paarden en ze is haar hele leven al daarmee bezig. Ze heeft vroeger paarden getraind en heeft zelf thuis vier paarden staan. Op een daarvan rijdt ze wedstrijden.
In Engeland leeft Darinde een wilde merrie met haar kudde. Het is een ruige vlakte en het leven is mooi. Als ze op een dag een prachtig veulen krijgt ziet Darinde dat de veulen een prachtige vacht heeft die glanst als goud. De manen en staart van de merrieveulen zijn zuiver wit, een oogverblindende combinatie. Darinde noemt haar veulen Aurea, dat betekend goud...
Op een dag komen de mensen op de vlakte. Ze rijden met een vrachtwagen dichterbij en Darinde weet wat dat betekend, gevaar. Ze zegt Aurea nooit te vergeten waar ze vandaan komt, herinner altijd je afkomst. Je bent een pony van de vlakte, wees daar trots op ! Aurea wordt door de mensen gevangen en meegenomen in de vrachtwagen, samen met een stel andere pony`s. Het is het begin van een avontuur, Aurea komt in steeds verschillende stallen bij verschillende eigenaren. Ze krijgt nieuwe vrienden zoals bijvoorbeeld Winston, de grote bruine hengst. Maar helaas komt ze ook in contact met mensen die het niet zo goed voor hebben met pony`s. Een spannend boek.

© 2009 - 2021 paardenboekhandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel