Paarden & pony`s lichaamstaalgids

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 9,99 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Auteur: Susan McBane, ingenaaid boek, 208 pagina`s, met illustraties.


De Paarden en pony’s lichaamstaalgids helpt u het vertrouwen van uw paard te winnen en een band met het dier op te bouwen. Dankzij de schat aan foto’s en praktische adviezen leert u het gedrag van uw paard te doorgronden en u leert
tevens te begrijpen hoe paarden reageren op menselijk gedrag en instructie.


Het is een handzaam boek (ongeveer 14 x 16 cm) vol met foto`s van paarden waarop je heel goed de lichaamstaal kan zien. Gelaatsuitdrukkingen, lichaamshouding, stand van oren/ogen/lippen. Met daarbij een deskundige uitleg van wat je ziet en hoe je daarmee om kan gaan. Dus wil je je paard beter begrijpen? Dit boek biedt een schat aan foto`s en praktische adviezen om het gedrag van je paard beter te doorgronden.
Welke boodschap brengt een paard over met zijn staart, nek, lichaam of benen? Wat bedoeld hij? Hoeveel verschillende geluiden kan een paard maken, en wat betekenen die? Zijn paarden territoriaal? Hoe drukken ze emotie uit? Hoe gaat de merrie om met haar pasgeboren veulen en hoe beschermt ze die? Dit boek onthult de mysterieuze psyche van het paard.
Koliek is een van de grootste oorzaken van vreemd gedrag bij een paard. leer de symptomen van deze veel voorkomende kwaal kennen en vermijd zo dure operaties door je eigen snelle diagnose.


Susan McBane, schrijfster van meer dan 40 paardenboeken, heeft een duidelijke en begrijpelijke benadering van paardrijden en paardenverzorging. Na haar opleiding in Kennis en Management van Paarden werd ze medeoprichter van het Equine Behaviour Forum. Ze ontving de Classical Club Gold Award en werkt onder meer met shiatsu bij paarden. Bezoek haar website: www.susanmcbane.com

Dit boek is momenteel in herdruk en zal rond 1 april 2015 weer leverbaar zijn.

© 2009 - 2018 paardenboekhandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel