Maisa, de dappere arabier

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 13,99 (inclusief 9% btw)
Aantal

Auteur: Christine Linneweever, gebonden boek, 219 pagina`s, 9+

Een mooi deel uit de serie met Aurea, de wilde pony - De zoektocht van Pico - Maisa, de dappere arabier - De ontsnapping van Rafal - De Droom van Fabio. Allemaal geschreven door de Winterswijkse Christine Linneweever (1966). Haar allergrootste passie is paarden en ze is haar hele leven al daarmee bezig. Ze heeft vroeger paarden getraind en heeft zelf thuis vier paarden staan. Op een daarvan rijdt ze wedstrijden.

Maisa, De Dappere arabier gaat over de Arabische volbloed Maisa Bint Makloufa. Een prachtig paard van GS Arabians. Bezoekers zijn bij een rondleiding door de stallen onder de indruk van Maisa`s schoonheid. De prachtige pikzwarte volbloedmerrie is het paradepaardje van de stal. Ze is pas nog wereldkampioen geworden in een belangrijke paardenshow in de Franse hoofdstad Parijs. 

Een van de bezoekers is nieuwsgierig of Maisa wel eens bereden wordt, maar dan snuift de Arabier verontwaardigd. Er zal toch zeker niemand bij haar op de rug plaatsnemen, dat zou ze toch zeker niet toestaan. Het idee alleen al!! Maar aan Maisa`s bevoorrechte positie komt plotseling een eind als de kostbare merrie midden in de nacht door onbekenden wordt meegenomen, gestolen. Maisa krijgt een plaats in een oude, afgelegen schuur, zonder de pracht en praal van haar eigen stal. De dieven zijn vast en zeker van plan om flink geld met haar te verdienen maar dat zal Maisa niet met zich laten gebeuren. Maar bij een poging om te ontsnappen gaat het behoorlijk mis, ze raakt ernstig gewond. Hoe moet het nu verder met Maisa, de prachtige en dappere Arabier, die eigenlijk niets anders kan dan mooi zijn?

© 2009 - 2020 paardenboekhandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel